افتتاح مرزعه پایلوت و کافه دم نوش بابونه مرکز آموزش علمی کاربردی نگین چهارمحال
افتتاح مرزعه پایلوت و کافه دم نوش بابونه مرکز آموزش علمی کاربردی نگین چهارمحال
مزرعه پایلوت و کافه دم نوش بابونه مرکز آموزش علمی کاربردی نگین چهارمحال روز شنبه مورخ ۱۱/۰۳/۹۸ همزمان با برنامه ضیافت افطاراساتید مرکز افتتاح شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری : مزرعه پایلوت و کافه دم نوش بابونه مرکز آموزش علمی کاربردی نگین چهارمحال روز شنبه مورخ 11/03/98 همزمان با برنامه ضیافت افطاراساتید مرکز افتتاح شد .
این پروژه که یکی از ایده های رسیده به دبیرخانه استارتاپ ملی گیاهان دارویی می باشد با تخصیص 220000000ریال از اعتبارات دفتر کارآفرینی مرکز در سال 98 تامین هزینه و کلیه فعالیت های اجرایی در این پروژه به دست دانشجویان رشته گیاهان د ارویی مرکز انجام گردیده است.دکتر حسینی پور رئیس مرکز در این مراسم خاطرنشان کردند این ایده با هدف ایجاد کسب و کارهای زودبازده و با توجه به آمایش سرزمینی و پتانسیل های استان چهارمحال و بختیاری در زمینه گیاهان دارویی عملیاتی و مدیریت و عوائد حاصل از آن در اختیار دانشجویان این رشته قرار خواهد گرفت.






نظر شما :