سرپرست تیم ورزشی دختران دانشگاه علمی و کاربردی

شانس بالای دانشجویان آذربایجان غربی برای دریافت نشان‌های برتر رشته دو و میدانی

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۹:۵۴ کد : ۴۴۸۵۵ اخبار
تعداد بازدید:۲۳
سرپرست تیم ورزشی دانشگاه علمی و کابردی آذربایجان غربی از شانس بالای دانشجویان این مرکز برای دریافت نشان‌های برتر رشته دو و میدانی خبر داد.
شانس بالای دانشجویان آذربایجان غربی برای دریافت نشان‌های برتر رشته دو و میدانی

به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی و کاربردی، صونا علیزاده آذربایجان غربی با اشاره به اینکه 17 ورزشکار دختر از داشنگاه علمی و کابردی ارومیه در رشته‌های دو و میدانی بدمینتون، جودو، پرتاب دیسک و بازی‌های بومی و محلی برای شرکت در این المپیاد به شهرکرد وارد شدند، گفت: با توجه به ظرفیت دانشجویان پیش‌بینی می کنیم در رشته دو و میدانی مدال طلا یا نقره و در رشته بدمینتون مدال برنز از آن دانشجویان این مرکز ارومیه باشد.

وی افزود: در المپیاد گذشته دختران ورزشکار این مرکز 4 مدال در رشته‌های شنا، بدمینتون و دو و میدانی کسب کردند.

سرپرست تیم ورزشی دختران دانشگاه علمی و کاربردی آذربایجان غربی اضافه کرد: برگزاری این چنین رویدادهای ورزشی فرصتی برای استعدادیابی در ورزش دانشجویان و موجب تربیت نسل جوان سالم و موجب افتخار آفرینی و غرور ملی در سطح دانشگاهی می‌شود.

علیزاده با ابراز امیدواری که با برگزاری چنین المپیادهایی یک گام مثبت در جهت تشویق و ترغیب دانشجویان برای روی آوردن به سوی ورزش است، ادامه داد: بر اساس این زمینه مناسب شرکت در مسابقات ورزشی شاهد استقبال بیشتر هر سال دانشجویان در المپیاد هستیم.

#علمی-شو-کاربردی-شو


نظر شما :