برگزاری نشست تخصصی باحضور دکتر اردشیر صالح پور درمرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری : روز دوشنبه 25آذر ماه نشست تخصصی با موضوع بن مایه ها وشناسه های هنری در فرهنگ و هویت ایرانی با حضور دکتر اردشیر صالحپور پژوهشگر ،نویسنده ،کارگردان و مدرس تئاترو همچنین فرهیختگان،مسئولین استان،هنرمندان ، اصحاب رسانه و دانشجویان برگزار گردید.آقای صالحپور با اشاره به نقش فرهنگ در جامعه گفت :فرهنگ ونقش آن در هویت ایرانی در یک تاریخچه بزرگ است و ایرانیان از دیر باز دارای مردمانی با فرهنگ و والا بوده اند .
دکتر صالح پور ضمن برشمردن تعاریف مختلف فرهنگ افزود :علم شاخه ای از فرهنگ است وسالم بودن هرجامعه درگرو فرهنگ غنی آن جامعه است.
این پژوهشگرو مدرس تئاتر اظهار داشت :راه اندازی مرکزآموزش علمی کاربردی فرهنگ وهنردریژنو در فرخشهرو استان چهارمحال و بختیاری یکی از اتفاقات بسیار خوب است و باکادر مجرب واساتید بنام این دانشگاه به زودی شاهد آن خواهیم بود که هنرمندان بسیارخوبی از این دانشگاه به جامعه هنری تزریق خواهدشد .هرچند استان پیش از این نیز در زمینه ی فرهنگ وهنر هنرمندان بسیارشاخصی دارد که هم اکنون نیز بسیاری از آنها در این دانشگاه مشغول به تدریس می باشند.
دکتر صالح پور وظیفه ی دانشجو راپژوهش ،آموزش و آفرینش خواند و افزود:وجود دانشگاه فرهنگ وهنر در این استان راهی به سوی موفقت هرچه بیشتر است و به زودی شاهد اثرات مثبت این دانشگاه برجامعه خواهیم بود.
این محقق وپژوهشگر حوزه ی فرهنگ وهنر گفت:هنر از دل آیین ها بر میخیزد وهنر سرشاخه اصلی و گل فرهنگ در جامعه است .در پایان نمایش "ماندن" به کارگردانی ملیحه سلیمانی برای مخاطبان این نشست روی صحنه رفت

نظر شما :