بازدید گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شهرکرد

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۷ کد : ۵۳۲۵۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری : در راستای بازدیدهای جامع ادواری به منظور رصد همه جانبه وضعیت و عملکرد مراکز آموزش علمی کاربردی  میثم طاهری رئیس اداره نظارت و ارزیابی به همراه برخی از مسئولین واحد استانی  روز شنبه 20 دیماه از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شهرکرد بازدید کردند.

رئیس اداره نظارت و ارزیابی واحد استانی دانشگاه گفت : در این بازدید ها  محور های نظارتی و ارزیابی مراکز در حوزه های آموزشی، مالی، پزوهشی، فرهنگی ، مدرسان و ... مورد بررسی قرار می گیرد و با توجه به ایجاد سامانه نظارت و ارزیابی در دانشگاه، پس از بازدید از هر مرکز ،  نتایج بررسی ها به همراه  مدارک و مستندات در این سامانه طی بازه زمانی تعیین شده ثبت و گزارش سامانه نظارت و ارزیابی در چارچوب نامه به مرکز ذیربط ارسال می شود .

گفتنی است ، بازدیدهای جامع ادواری از مراکز آموزش علمی کاربردی استان از تاریخ 14 دی ماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.