سومین بازدیدگروه نظارت و ارزیابی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری از مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی نیروی انتظامی استان

۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۷ کد : ۵۳۳۹۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری : در راستای بازدیدهای جامع ادواری به منظور رصد همه جانبه وضعیت و عملکرد مراکز آموزش علمی کاربردی  میثم طاهری رئیس اداره نظارت و ارزیابی به همراه برخی از مسئولین واحد استانی در سومین بازدید ادواری ، روز چهارشنبه 24 دیماه از مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی نیروی انتظامی استان بازدید کردند.

در این بازدید ها  محور های نظارتی و ارزیابی مراکز در حوزه های آموزشی، مالی، پژوهشی، فرهنگی ، مدرسان و ... مورد بررسی قرار می گیرد .

لازم به ذکر است : نتایج بازدیدها  به همراه  مدارک و مستندات طی بازه زمانی تعیین شده در سامانه نظارت و ارزیابی دانشگاه ثبت و گزارش آن در چارچوب نامه به مرکز ذیربط ارسال می شود .