جشن گرامیداشت روز معلم و استاد و تقدیر از اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر دریژنو استان چهارمحال و بختیاری با حضور استاد علی دهکردی برگزار شد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۸ کد : ۶۰۸۶۲ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری : مسئول امور فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر دریژنو از برگزاری  جشن بزرگ گرامیداشت روز معلم و استاد و تقدیر از اساتید این مرکز با حضوراستاد علی دهکردی خبرداد . در این مراسم که روز یکشنبه  10 اردیبهشت­­  ‌ماه در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر دریژنو برگزار شد ، طیبه اصغریان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی دریژنو در سخنانی گفت : ((از منظر قرآن کریم، جایگاه و شأن معلم و استاد،هم‌تراز با شأن پیامبری است)).وی تشریح کرد:«شغل معلمی شغلی است که ابعاد مختلف انسان را برای کمال و تعالی، تربیت می‌کند.))

ایشان افزود:((روز معلم به ما یادآوری می‌کند که یاد و خاطره علامه شهید مطهری را گرامی بداریم و همواره از معلمان و استادان تجلیل شود.))

سرپرست مرکز خاطر نشان کرد:((خرسندیم از اینکه آموزش‌های نظام دانشگاهی به‌صورت حضوری شده؛ زیرا آموزش حضوری باعث نشاط، حرکت و پویایی در محیط دانشگاه شده است؛ آن هم در سالی که به اسم تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی، مزین شده است))

در ادامه،  مراسم با سخنرانی استاد دهکردی و تجلیل از اساتید مرکز  آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنردریژنو به پایان رسید.