اولین جلسه شورای پژوهش و فناوری مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی هنری دریژنو درمبحث کارآفرینی رشته موسیقی برگزارشد

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۱ کد : ۶۰۹۹۷ اخبار
تعداد بازدید:۹۶۳
اولین جلسه شورای پژوهش و فناوری مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی هنری دریژنو درمبحث کارآفرینی رشته موسیقی برگزارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری : نخستین جلسه کارآفرینی و کسب و کار در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو فرخشهر با حضور اساتید برجسته در حوزه کارآفرینی تشکیل شد. مدرسان این دوره خانم سمیه مکوندی و آقای اسماعیل ابوطالبیان بودند که  در جلسه اول ابتدا به معرفی خود و رشته تحصیلی شان پرداختند و هدف از این کلاس را رسیدن به ایده و برنامه ریزی برای عملی کردن آن عنوان کردند ، تا شرکت کنندگان بتوانند آن را به جامعه ارائه دهند.

سپس با ارائه تعریف­های گوناگونی از جمله مفهوم کارآفرینی ، مهم­ترین گام در کارآفرینی  را با توجه به شرایط محیطی و  نیاز بازار کسب و کار ، انتخاب ایده­ای که احتمال موفقیتش با توجه به نکته های بیان شده باشد عنوان کردند.

همچنین در این نشست دو نفر از حاضران ایده­های خود را مطرح کردند و مورد بحث قرار گرفت.

در این جلسه اساتید موسیقی من جمله استاد نادر راکی و استاد حمید توفیقی حضور داشتند و همچنین استاد علی دهکردی عضو افتخاری این جلسه بودند.


نظر شما :