جلسه شورای هماهنگی منطقه شش دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری: چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه جلسه ویدئو کنفرانس شورای هماهنگی منطقه شش دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور دکتر بهروز شایق بروجنی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری و روسای واحد های استانی اصفهان و یزد و سایر اعضاء به دبیری استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
در این جلسه در خصوص موضوعات مختلف مرتبط با پذیرش مهر 1401 (رشته ها، شیوه های تبلیغاتی و ...) ، ارائه پیشنهادات اصلاحی در خصوص دستورالعمل انتصاب روسای مراکز (با توجه به اینکه دستورالعمل قبلی در حال بازنگری است) و مسائل مرتبط با اساسنامه مراکز خصوصی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در پایان نیز با توجه به اتمام حکم دبیر منطقه، استان اصفهان به عنوان دبیرخانه شورای هماهنگی منطقه برای دوره جدید انتخاب و معرفی شد.

نظر شما :