دیدار ریاست و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری به همراه مدیران مراکز آموزش علمی کاربردی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ، دکتر بهروز شایق بروجنی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری به همراه رابط نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و جمعی از همکاران و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی ، با حجت الاسلام والمسلمین نکونام نماینده محترم ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری  و امام جمعه شهرکرد دیدار و گفتگو کرد .

در ابتدا دکتر شایق ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران  و تشکر ویژه از حجت الاسلام والمسلمین نکونام در خصوص قبولی میزبانی این مراسم، به بیان اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی ، برنامه های پیش بینی شده برای توسعه دوره های مهارتی علمی کاربردی در استان و بیان ظرفیتها و پتانسیل های موجود در مراکز آموزش علمی کاربردی پرداخت.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ، اظهار داشت: واحد استانی چهارمحال و بختیاری از ابتدا تاکنون  23321 نفر فارغ التحصیل داشته و هم اکنون 2676 دانشجو در حال تحصیل در دانشگاه هستند.

شایق مهارتی بودن و استفاده از مدرسین خبره را ویژگی بارز دانشگاه علمی کاربردی نسبت به سایر دانشگاه ها برشمرد و ادامه داد: هم اکنون دانشگاه در حوزه ِآموزش های کوتاه مدت فعال بوده و به توسعه مراکز نوآوری و مراکز رشد به عنوان موتور محرک اقتصاد کشور توجه می کند.

وی عدم آشنایی جامعه با رسالت اصلی و اهداف این دانشگاه را یکی از اصلی ترین مشکلات موجود برشمرد و از نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد خواست تا از طریق تریبون ائمه جمعه ، عموم مردم با رسالت اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی و اهداف آن بیشتر آشنا شوند و دانشگاه بتواند همچون گذشته با همراهی پدر معنوی استان به جایگاه واقعی خود برسد.

سپس برخی از روسای مراکز آموزش علمی کاربردی به به بیان مشکلات و موارد موجود پرداختند.

در ادامه نماینده محترم ولی فقیه در استان  ضمن خیر مقدم و اشاره به آغاز دهه کرامت و همچنین قرار گرفتن در آستانه مناسبت های مهم خرداد از جمله سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی ( ره ) و 15 خرداد و یادبود شهدای به خون خفته این روز   ، از برنامه ها و اهداف پیش بینی شده آتی دانشگاه استقبال کردند  و  فرمودند این برنامه ها خیلی امیدوار کننده و در راستای نظرات و دیدگاههای مقام معظم رهبری در موضوع اشتغال و شعار امسال است .

ایشان اظهار داشت : یک بار اصلی دانشگاه ، افزایش معرفت و بصیرت است . مسائل فکری و معرفتی در دانشگاه ها باید جدی گرفته شود. دانشگاه باید جبهه را بگشاید و مبانی فکری و اعتقادی را نسبت به انقلاب تقویت کند تا بعد بتواند اشتغال ایجاد کرده و کاربردی کردن و خدمات دیگر را هم شیرین کند . اگر مبنا قوی شد کارها در مسیر هدف پیش میرود ولی اگر باور نباشد و مخدوش شود ، کارها و خدمات هم کمرنگ تر می شود .

حجت الاسلام والمسلمین نکونام  با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی بر این است که فقه و احکام فقه را کاربردی کند و به معنای واقعی جنبه عملیاتی به آن ببخشد و جامعه را ارتقاء دهد و زمینه آسایش و کمال و رفاه را تأمین کند ، افزود : ماهیت دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این حوزه نقش می آفریند و تلاش میکند دانش را کاربردی کند و به اشتغال و کارآفرینی تبدیل کند .

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد وجود دانشگاه علمی کاربردی را در بین سایر دانشگاه ها لازم و ضروری دانست و از عملکرد دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به خوبی یاد کرد و خاطر نشان کرد ، جایگاه این مجموعه در جامعه آن جور که باید شناخته نشده است و در خطبه های نماز جمعه باید توصیه کنیم نقش و جایگاه این دانشگاه در مهارت و اشتغال برای جامعه بیشتر بیان شود .

ایشان در پایان  ضمن تاکید برسرمایه گذاری برای این فرهنگ سازی و انجام نظارت دانشگاه به منظور حسن اجرای دوره های آموزشی و نظارت بر عملکرد دانشگاه خواستند تا به کاربردی کردن علم و معاش جامعه کمک کنیم و آمادگی همه جانبه خود را برای کمک به تقویت و توسعه دانشگاه  و نیز معرفی بیش از پیش دانشگاه در استان اعلام فرمودند.