مطالبات کارشناسی مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری و نماینده نخبگان استان ، منجر به دستور رئیس جمهور در خصوص سیاست گذاری جنگل های بلوط شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری : در جلسه شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری که در جریان سفر استانی هیئت دولت  ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ برگزار گردید، دکتر محمد حسینی پور مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی و رئیس مرکز نوآوری خوراک آبزیان نگین به عنوان نماینده نخبگان استان، لزوم سیاست گذاری دولت در بهره برداری از جنگل های بلوط را خواستار شدند. ایشان با بیان آنکه حدود ۱۲ میلیون هکتار جنگل بلوط وجود دارد و این به معنای تولید حداقل ۱۲ میلیون تن دانه بلوط در سال است که می تواند امنیت غذایی کشور را تامین کند و همچنین جایگزین مناسبی برای واردات برخی نهاده ها گردد تاکید کردند که سیاستگذاری دولت با محوریت اجرای مردمی ضروری است. همچنین ایشان به لزوم سیاستگذاری در حوزه صنعت آبزیان با تاکید بر اصلاح روش عرضه و ممنوعیت عرضه ماهی به صورت مرسوم(زیر آب و یخ بدون آنکه شکم ماهی تخلیه شده باشد) که با سلامت جامعه ارتباط مستقیمی دارد و به شدت منجر به کاهش کیفیت ماهی می گردد، سخنان خود را ادامه دادند؛ ایشان اجرای این طرح که هیچ بار مالی بر دولت تحمیل نمی‌کند را به معنی ایجاد ۵۰۰۰ شغل در استان دانستند. استفاده ی اقتصادی از اعما و احشای ماهی و تولید پودر و روغن ماهی که منجر به عدم تحمیل بار مالی بسته بندی بر دوش مردم می گردد و همچنین به وجود آمدن بستر صادرات و نشان سازی را از مزایای دیگر این طرح دانستند. در ادامه ایشان بر لزوم استفاده از پرت انرژی نیروگاه های کوچک جهت گرمایش گلخانه ها و منازل اشاره داشتند و طرح شهر های نیروگاهی را مطرح نمودند.

در انتها سه سوال را به عنوان مطالبه طرح نمودند:

۱. آقای رئیس جمهور برای کوچک سازی دولت که مستقیماً با کسری بودجه و تورم مرتبط است چه برنامه ای دارید؟

۲. چه برنامه ای برای به خدمت گرفتن هنر جهت آگاه سازی جامعه دارید، چرا باید واژه گدا پروری تکرار شود در صورتی که در طول سه سال قریب به یک سال درآمد نفت صرف واردات نهاده ها جهت مافیا پروری شده است.

۳.مگر نه آنکه مدیر در نظام اسلامی خود را خادم ملت میداند، چرا باید خادم ملت حق مدیریت بگیرد؟ جذابیت‌های مدیریت را حذف کنید تا آنکه دغدغه مند هستند وارد فضای مدیریتی کشور شوند.