ضرورت افزایش همکاری اتاق بازرگانی با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری از افزایش همکاری‌های مشترک این دانشگاه با اتاق بازرگانی ، صنایع، معادن و کشاورزی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ، دکتر بهروز شایق بروجنی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست صمیمی با مهندس آیت الله احمدی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری که روز سه شنبه 24 خردادماه در محل اتاق بازرگانی برگزار شد ، ضمن بیان اهداف و سیاست های دانشگاه و ارائه گزارش مختصر در خصوص وضعیت مراکز آموزش علمی کاربردی استان در زمینه ارتباط با صنعت ، یکی از مهمترین اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی را آموزش در کنار مهارت بیان کرد و افزود : این دانشگاه تلاش می کند با توسعه آموزش های مهارتی ، جامعه مخاطب را با دو مأموریت مختلف در دو حوزه آموزش های مهارتی و صنعتی آموزش دهد تا افراد بتوانند آن مهارتها و توانایی های لازم  برای بخش خدمات و صنعت را گسترش دهند.

وی اظهار کرد: با توجه به تعطیلی مراکز دولتی و  اساسنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی ، بخش خصوصی باید در بحث آموزش بیشتر مشارکت کند و دانشگاه وظیفه  ساماندهی ، تسهیل کننده و نظارت بر آموزش ها را برعهده بگیرد .

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به عدم استقبال بخش خصوصی از  مشارکت  در بحث آموزش  به دلایل مختلف از جمله عدم شناخت کافی ، شرایط اقتصادی ، عدم ریسک پذیری و ... ، از رئیس اتاق بازرگانی استان خواست تابه عنوان یک بخش خصوصی قوی و قابل توجه ، با ورود به حوزه آموزش و افزایش همکاری‌های مشترک بین این دو مجموعه ، فاصله بین صنعت و دانشگاه را به حداقل برسانیم .

در ادامه آیت‌الله احمدی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز با بیان اینکه اتاق بازرگانی این استان برای ارائه هرگونه کمک و همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آمادگی دارد، تصریح کرد: با توجه به جلسات متعدد با روسای دانشگاه ها ، دغدغه مهم دانشگاه ها در دوسال اخیر این بوده است که خلأ بین صنعت و پایگاه های علمی و دانشگاهی را پر کند و اتاق بازرگانی هم سعی داشته است تا با  آموزش های قوی به برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه کمک بزرگی انجام دهد.

وی اضافه کرد: فعالیت های موازی مجموعه های علمی و همچنین عدم اعتماد جامعه صنعتی و عملی به جامعه علمی از مهمترین مشکلات موجود می باشد.

رئیس اتاق بازرگانی در پایان بر انعقاد تفاهم نامه مشترک با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان  برای همکاری مشترک و رفع مشکلات موجود  تاکید کرد.