کسب رتبه سوم واحد استانی برتر توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه

در ارزیابی دبیرخانه هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه ، چهارمحال و بختیاری رتبه سوم واحد استانی برتر را به خود اختصاص داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ،  در اختتامیه هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی که با حضور دکترسلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و به میزبانی استان قم برگزار شد ، در ارزیابی دبیرخانه هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه ، چهارمحال و بختیاری رتبه سوم این دوره از مسابقات را به لحاظ تعداد شرکت کنندگان ، مقام های کسب شده ، میزان مشارکت موثر ، همکاری های رسانه ای و ... به خود اختصاص داد  و استان های هرمزگان و فارس به ترتیب رتبه اول و دوم را کسب کردند.

به گفته دکتر نادری دبیر هفدهمین جشنواره و رئیس واحد استانی قم ، از حیث وسعت و تنوع فعالیت‌ها ، جشنواره حاضر، یک جشنواره ویژه بود، زیرا امسال رقابت‌ها در ۳۸ رشته در هفت بخش مختلف انجام شد.

دکتر نادری بیان کرد: در این جشنواره پنج هزار و ۲۲۶ دانشجوی آقا و بیش از دو هزار و ۴۶۷ بانوی دانشجو شرکت کردند؛ در مجموع در این جشنواره بیش از ۹ هزار نفر شرکت کننده از دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت داشتند.