برگزاری دوره آشنایی با نظام آموزش علمی کاربردی از مجموعه مهارت های عمومی تربیت مدرس در استان چهارمحال و بختیاری

با حضور دکتر بهروز شایق بروجنی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، دوره آموزشی آشنایی با نظام علمی کاربردی  روز دوشنبه 30 خرداد ماه در محل سالن اجتماعات واحد استانی دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ، دکتر شایق رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در دوره آشنایی با نظام  آموزش علمی کاربردی که با حضور 32 نفر از مدرسان پذیرفته شده در فراخوان جذب مدرسان سال 1400 برگزار شد ، ضمن خیر مقدم در خصوص آشنایی با نظام علمی کاربردی ، رویکرد های جدید آموزش های علمی کاربردی ، چیستی و چرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظام مهارتی سخنانی بیان نمود. ایشان همچنین مطالبی در خصوص اهداف و فلسفه تشکیل دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد.
وی ضمن تاکید بر مهارتی بودن آموزش های دانشگاه جامع علمی کاربردی از مدرسان خواست تا با شیوه آموزش مهارتی همزمان با علم آموزی دانشجویان را با حوزه کسب و کار آشنا کنند.
دکتر شایق هدف از برگزاری این دوره ها را ارتقاء سطح علمی و مهارتی مدرسان مطابق دانش و فناوری روز، بازآموزی و تقویت اطلاعات علمی و مهارتی مدرسان و ایجاد زمینه لازم جهت تبادل اطلاعات بین مدرسان حوزه های تخصصی مشترک عنوان کرد
در این دوره آموزشی مدرسان با نظام علمی کاربردی آشنا شدند و فعالیت خود را از مهرماه سال جاری با مراکز آموزش علمی کاربردی آغاز می کنند. هم اکنون 490 نفر مدرس فعال با دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری همکاری می کنند.