جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد

۱۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۰ کد : ۶۱۹۷۵ اخبار

اولین جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در سال 1401 با  هدف تشریح و تبیین آئین نامه تشکیل ستاد ، اهداف و وظایف شورا ، هم چنین معرفی و آشنایی اعضا روز دوشنبه 13تیرماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری : اولین جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در سال 1401 با  هدف تشریح و تبیین آئین نامه تشکیل ستاد ، اهداف و وظایف شورا ، هم چنین معرفی و آشنایی اعضا و به منظور بررسی و تعیین وضعیت پیشنهادات و درخواست ها و مسائل مربوط به حوزه اقامه نماز  دانشگاه  و مراکز آموزش علمی کاربردی  استان روز دوشنبه 13 تیرماه باحضور دکتر بهروز شایق بروجنی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ، حجت الاسلام و المسلمین کریمی دبیر ستاد اقامه نماز استان ، علی اکبر ترابی سرپرست اداره دانشجویی و فرهنگی واحد استانی دانشگاه و  حجت الاسلام والمسلمین بیگی رابط نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار شد . در ابتدای جلسه دکترشایق رئیس واحد استانی دانشگاه  ضمن اشاره به موضوع مهم وکلیدی نماز و اسلامی شدن دانشگاه و الزامات آن بر لزوم انجام بیشتر این فعالیت ها در درون دانشگاه تاکید کرد و افزود : این اقدام یک نیاز ضروری و مهم در جامعه دانشگاهی است و تبین آن بر عهده تشکیلاتی مانند شورای فرهنگی ، ستاد اقامه نماز دانشگاهها ،معاونت فرهنگی و دانشجوئی دانشگاهها  است .

سپس حضرت حجت الاسلام و المسلمین کریمی دبیر ستاد اقامه نماز استان با تشکر از تشکیل ستاد اقامه نماز استان و حضور فعال اعضا در فعالیت های استانی ، نکاتی را در بهتر و مفید تر شدن فعالیت ستاد اقامه نماز بیان کرد.

در ادامه حجت الاسلام بیگی رابط نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گزارشی از وضعیت امور مربوط به نماز واحد استانی دانشگاه مانند نمازخانه های فعال مراکز و واحد استانی و وضعیت امام جماعت در مراکز آموزش علمی کاربردی استان ارائه کرد . همچنین تمهیداتی در خصوص هماهنگی های برگزاری نماز و برنامه های جنبی و حضور همکاران ، مدرسان و دانشجویان در اجرا و اقامه نماز پیشنهاد شد.

در بخش دوم جلسه ،علی اکبر ترابی سرپرست اداره فرهنگی دانشجوی واحد استانی دانشگاه با اشاره به فرهنگ سازی و اقامه نماز و لزوم تقویت و تسهیل انجام و برگزاری آن ، به تشریح برنامه های پیشنهادی جهت تصویب و اجرا در ستاد اقامه نماز پرداخت.

در پایان هر یک از اعضا ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری های تخصصی در حوزه کاری خود به بیان دیدگاه هاو نقطه نظرات پرداخته و جلسه با تقدیم احکام اعضاء و ذکر صلوات خاتمه یافت .