به مناسبت دهه امامت و ولایت؛ برگزاری مسابقه معارفی شمیم ولایت در دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۱ کد : ۶۲۱۲۲ اخبار

مسابقه معارفی شمیم ولایت در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: همزمان با آغاز دهه ولایت و امامت و ایام عید سعید غدیرخم، مسابقه معارفی شمیم ولایت با هدف تبیین معارف قرآن و اهل بیت (ع) و بزرگداشت این ایام ، مجموعه دوازده قسمتی موشن گرافی تفسیر رضوان در قالب کلیپ های دو دقیقه ای تفسیر آیات ولایت و معارف اخلاقی از زبان حضرت امام رضا(ع) در اختیار همه علاقه مندان و شیفتگان قرآن و اهل بیت(ع) قرار گرفت.
وی در ادامه اظهار داشت: دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی می توانند پس از مشاهده محتوا در آزمون مفاهیم که در تاریخ های اول و‌دوم مردادماه سالجاری برگزار می شود، شرکت کنند.
دکتر عباسی تصریح کرد: از موضوعات مورد اشاره در این کلیپ ها می توان به جایگاه اهل بیت (ع) در آیات قرآن به ویژه مقام حضرت امیرالمومنین (ع)، ویژگی ها و صفات شیعه واقعی و برخی نکات اخلاقی و اجتماعی اشاره کرد.
وی در خاتمه اظهار داشت: به قید قرعه به ۲۰ نفر از شرکت کنندگانی که حد نصاب امتیاز را دریافت کنند، جایزه نقدی اهدا می شود .