درخشش اساتید و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر دریژنو در نمایش رد سوز برف و باد از بن استخوانهای یخ زده در شهرکرد

۰۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۴ کد : ۶۲۳۶۶ اخبار

نمایش رد سوز برف و باد از بن استخوان های یخ زده به کارگردانی سعید جوانبخت و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان رشته بازیگری مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر دریژنو فرخشهر در تماشاخانه مهر روی صحنه رفت.

به  گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ،در نمایش رد سوز برف و باد از بن استخوان های یخ زده به کارگردانی سعید جوانبخت که برداشتی آزاد از داستان گرگ اثر هوشنگ گلشیری است ،داریوش یوسف زاده و جمع کثیری از اساتید و دانشجویان مرکز فرهنگ و هنر دریژنو استان فعالیت دارند.

این نمایش از 28 تیرماه با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان رشته بازیگری مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر دریژنو فرخشهر در تماشاخانه مهر روی صحنه رفت تا چهارم مرداد ادامه دارد.

اساتیدی همچون ملیحه سلیمانی و سعید جوانبخت در این نمایش حضور دارند و دانشجویان بازیگری مرکز از جمله افشین شهبازی ،طلوع نادری،طاهره نادری، سعید صداقت و دانشجوی گریم ملیحه صادقی خوش درخشیدند.