سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو : دانشگاه جامع علمی کاربردی برای شغل برنامه دارد و با تغییر شغل برنامه های آن نیز تغییر می کند

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای شغل برنامه دارد و با تغییر شغل برنامه های آن نیز تغییر می کند.
۲۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۶ کد : ۶۳۷۸۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۴۰
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو :  دانشگاه جامع علمی کاربردی برای شغل برنامه دارد و با تغییر شغل برنامه های آن نیز تغییر می کند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ، دکتر امین بنی طالبی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر فرخشهر اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای شغل برنامه دارد و با تغییر شغل برنامه های آن نیز تغییر می کند. اگر برنامه درست باشد از دل بازار کار آمده باشد و کسانی که تدریس می کنند عالمان عامل باشند مطمئنا به فضل الهی این سربازان نظام موفق می شوند با داعش بیکاری مبارزه کنند.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی تلاش دارد افرادی را تربیت نماید که پس از فارغ التحصیلی مستقیم به سوی بازار کار رفته و نیازهای بازار را برطرف کنند.

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو ادامه داد: کشور، فقط به کارشناس، کارشناس ارشد و دکتری نیاز ندارد بلکه نیروی کار ماهر که توانایی، آمادگی و مهارت کافی برای رفع نیاز بخشهای مختلف اقتصادی داشته باشد، بیش از همیشه نیاز است.

وی با اشاره به برنامه های درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: برنامه های درسی دانشگاه باتوجه به نیازهای صنعت و با همکاری همان صنعت تدوین شده و دانشجو پس از گذراندن دوره آموزشهای نظری و عملی می تواند وارد شغل مورد نظر شده و یا حتی خود اقدام به تاسیس شرکت کرده و کارآفرین آن حوزه شود.

دکتر بنی طالبی ادامه داد: در دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته های خاصی طراحی و اجرا می شوند مانند رشته تربیت آتش نشان، تا پیش از اجرای این رشته در این دانشگاه، آتش نشانهای ما برای آموزش به خارج از کشور اعزام می شدند، اما امروز مرکز آموزش علمی کاربردی آتش نشانی، هم دانشجویان و آتش نشانهای عزیز کشورمان را آموزش داده و هم میزبان آتش نشانهای سایر کشورها برای گذراندن دوره های علمی کاربردی است.

وی خاطرنشان کرد: تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی باید ثروت آفرین باشد؛ یعنی فرد پس از تحصیل بتواند با راه اندازی شغل در حل مسئله بیکاری و توسعه اقتصاد تاثیرگذار باشد.

سرپرست مرکز دریژنو در ادامه صحبت های خود به دوره های کوتاه مدت دانشگاه پرداخت و گفت: علاوه بر دوره های مقطع دار برای ایجاد پل ارتباطی دانشجویان و دانش آموختگان بیکار با بازار کار و توانمندسازی شاغلین در این دانشگاه دوره های کوتاه مدت طراحی شده است.

وی تحصیل همزمان دانشجویان سایر دانشگاه ها تحصیل همزمان در دانشگاه های نظری و دانشگاه جامع علمی کاربردی را شیوه دیگر دانشگاه برای توانمندسازی دانشجویان برشمرد و افزود: از این طریق شرایطی فراهم شده تا ضمن امکان آشنایی دانشجویان با دنیای کار و با فضای کار رشته تحصیلی خود، با تجربه یک سال کار فارغ التحصیل شوند؛ در این شرایط کمبودهای عملیاتی دانشجو مرتفع شده و به راحتی وارد بازار کار می شود. نکته مهم دیگر، تضمین شغلی برای افرادی است که وارد دانشگاه می شوند، یعنی فرد بداند بعد از تحصیل در کدام بخش شاغل خواهد شد؛ فرصت کارآفرینی برای او ایجاد شود تا کار کند، ما در این دانشگاه برای یک پست اداری آموزش نمی دهیم بلکه فعالیت ما در راستای اشتغال و کار می باشد.

بنی طالبی در پایان اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی مسئولیت سنگینی نسبت به سایر دانشگاه ها دارد تا بتواند هم نیازآفرینی امروز و هم نیازآفرینی فردا را انجام دهد. برای این منظور برنامه توسعه دوره های علمی کاربردی با نگاه به سند آمایش آموزش عالی تدوین شده تا بدانیم در 4 سال آینده کجاییم و کجا باید باشیم و چه رشته هایی داشته باشیم. انشالله با برنامه های پیش بینی شده به زودی شاهد باشیم تا فارغ التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی همه هم شاغل باشند و هم ایجاد اشتغال کنند.


نظر شما :