رویداد استارتاپی خوراک آبزیان در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد
به همت مرکز نوآوری خوراک آبزیان مرکز آموزش علمی کاربردی نگین چهارمحال ، رویداد استارتاپی خوراک آبزیان با حضور سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ، مسولین استانی، شرکت کنندگان، حامیان و منتورها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ، به همت مرکز نوآوری خوراک آبزیان مرکز آموزش علمی کاربردی نگین چهارمحال و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، رویداد استارتاپی خوراک آبزیان روز دوشنبه 25 اردیبهشت ماه ، با حضور سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، شرکت کنندگان، مسولین استانی، حامیان و منتورها برگزار شد.
در این مراسم ابتدا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی نگین چهارمحال ضمن خیر مقدم به مدعوین، توضیحاتی پیرامون لزوم برگزاری استارتاپ ها به منظور ایجاد کسب و کارهای نوپا و همچنین اهداف و محورهای این رویداد استارتاپی بیان کرد .
سپس سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری افزود : پس از اخذ مجوز برگزاری رویداد استارتاپی خوراک آبزیان از دفتر نوآوری و فناوری و تجاری سازی دانشگاه جامع علمی کاربردی در اسفندماه 1401 ، ششمین رویداد استارتاپی در استان چهارمحال و بختیاری با هدف امکان استقرار صاحبان ایده های برتر در مرکز نوآوری و امکان بهره برداری از مشاوره جهت تبدیل ایده به محصول در حال برگزاری است .
دکتر غلامرضا آقابابائی با اشاره به اینکه صنعت آبزی پروری بویژه ماهی قزل آلا یکی از صنایعی است که در استان چهارمحال و بختیاری به عنوان قطب قزل آلای کشور ، زنجیره تأمین کاملی از تولید تا بسته بندی خوراک آبزیان دارد ، بیان کرد : رسالت اصلی مرکز آموزش علمی کاربردی نگین ، تولید و پرورش ماهیان سردآبی است که امیدواریم با برگزاری این استارتاپ ها و ارائه ایده های نو در این زمینه کمک بزرگی به صنعت استان داشته باشیم .
وی با اشاره به صحبت های مقام معظم رهبری با دانشجویان که چرا دیپلم ها را تبدیل به لیسانس می کنیم و آنها را متوقع می کنیم ولی برای آنها شغل ایجاد نمی کنیم و اگر ما فارغالتحصیلی داریم که شغل ندارد، باید بدانید نظام تعلیم و تربیت ما اشکال دارد و ... خاطر نشان کرد : دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص پیش قدم شده است و با شعار تضمین اشتغال در دانشگاه ، دانشجویانی را جذب کنیم که بتوانیم در آینده برا آنها شغل ایجاد کنیم .
در ادامه دبیر برگزاری استارتاپ اظهار داشت : ،رویداد استارتاپی خوراک آبزیان در 3 محور جیره نویسی و تامین مواد اولیه ، تجهیزات، دستگاهها و فرآیند تولید و برندسازی با رویکرد صادرات برگزار شد. متقاضیان شرکت در استارتاپ تا 18 اردیبهشت ماه در یکی از سه محور فوق طرح و ایده خود را به دبیرخانه رویداد ارسال نمودند که تعداد 21 ایده واصله به دبیرخانه برگزاری استارتاپ در محورهای تخصصی مورد داوری قرار گرفت. از میان ایده های داوری شده، 6 ایده جهت ارائه در رویداد انتخاب شدند. پس ازارائه ایده و پاسخگویی به سوالات داوران، سه طرح برتر انتخاب و به حامیان استارتاپ، جهت بهره گیری از مشاوره تخصصی و ایجاد فرصت استقرار در مرکز نوآوری تخصصی خوراک آبزیان مرکز علمی کاربردی نگین و اجرا در کارخانه تولید خوراک آبزیان فراتغذیه که یکی از بهترین واحد های تولید خوراک آبزیان از حیث کیفیت در کشور می باشد، معرفی شدند.

نظر شما :