صدا و سیمای استان چهارمحال و بختیاری جهت پوشش تصویری دهمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشگاه جامع علمی کاربردی پای کار است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری ، در آستانه برگزاری دهمین دوره مسابقات قهرمانی کشور دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری، غلامرضا آقابابایی رئیس واحد استانی با دکتر محسن حسینی مدیر کل صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار با هدف انجام هماهنگی های لازم جهت پوشش خبری و رسانه ای این رویداد مهم و بزرگ ورزشی از شبکه استانی جهان بین و برخی شبکه های سراسری بحث و تبادل نظر شد.
دکتر حسینی مدیرکل صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری ضمن ارج نهادن به ماموریت دانشگاه در امر مهم اشتغال و مهارت و تاثیر آن در جامعه اظهار داشت: برگزاری مسابقات قهرمان کشوری کاری بسیار بزرگ و ارزشمند است که در همه جهات هم برای دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری و هم برای استان پیامدهای مثبتی را خواهد داشت.
وی ضمن قول مساعد برای پوشش تصویری هر چه بهتر این مسابقات افزود: از آنجایی که صدا و سیما محتوا محور شده ، واحد استانی می تواند در تولید محتوا کمک بزرگی به ما داشته باشند.
در همین راستا مستندسازی و مصاحبه با فارغ التحصیلان کارآفرین موفق نیز در دستور کار قرار گرفته است.
غلامرضا آقابابایی ضمن معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مهارت و اشتغال گفت: یکی از راه های ایجاد نشاط در جامعه دانشجویی برگزاری مسابقات ورزشی است.
وی اظهار کرد: به منظور بالا بردن روحیه نشاط و ورزش در بین دانشجویان این دانشگاه در استان در نیمه دوم اردیبهشت سال جاری میزبان دهمین دوره مسابقات کشوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در دو بخش پسران و دختران خواهد بود که این رویداد می تواند در راستای معرفی ظرفیت های گردشگری استان نیز مؤثر باشد.
