معاون پارلمانی و هماهنگی امور استان‌های دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور گفت: خلاء امروز جامعه مهارت در کاربرد علوم است.

۱۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۷۴۰۸ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۵۹
سیدمحمد میردامادی 15 آذرماه در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه جامع علمی- کاربردی چهارمحال و بختیاری، خلاء امروز جامعه ایران را عدم مهارت آموزی و بها دادن به کاربرد علم عنوان کرد.
معاون پارلمانی و هماهنگی امور استان‌های دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور گفت: خلاء امروز جامعه مهارت در کاربرد علوم است.

به گزارش روابط عمومی واحد استانی دانشگاه :  سیدمحمد میردامادی 15 آذرماه در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه جامع علمی- کاربردی چهارمحال و بختیاری، خلاء امروز جامعه ایران را عدم مهارت آموزی و بها دادن به کاربرد علم عنوان کرد.

 وی با اشاره به اینکه روزی برای ورود به دانشگاه تنها 10 درصد از فارغ‌التحصیلان مدارس توفیق ورود داشتند و 90 درصد بقیه از حضور در دانشگاه محروم می‌شدند افزود: امروز سیر حرکت کشور به گونه‌ای است که علم و دانش از جایگاه والایی برخوردار است و آنچنان علم ارزشمندی خود را به نمایش می‌گذارد که از دید هیچ کس پوشیده نیست.

میردامادی ادامه داد: با شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی ایران این مطلب جدی‌تر تحقق یافت و ما به جایی رسیدیم که باید به دنبال متقاضی برای دانشگاه‌‌ها باشیم.

این مسئول بیان داشت: نکته برجسته‌ای که امروز باید مورد نظر قرار گیرد که از سوی رهبر و رئیس جمهور هم بسیار در خصوص آن تاکید شده است خلأ گسترش مهارت است که امروز باید برای رفع آن راهکار پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه بهادادن به علم و دانش مسئله‌ای است که برای توسعه کشور و تحقق اقتصاد مقاومتی و ایستادگی در برابر دشمن بسیار مهم است خاطر نشان کرد: مسئولیتی که در این راستا بر عهده دانشگاه علمی ـ کابردی و دانشگاه فنی و حرفه‌ایی است بسیار بزرگ است و باید در این مسیر دانشگاه‌های دیگر هم میل به کاربردی شدن را در خود تقویت کنند تا بتوانیم اثرگذاری در بعد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را بخوبی احساس کنیم.

میردامادی بیان داشت: رسالت دانشگاه علمی و کاربردی بعد از 20 سال این است که بتواند آرمان، خواسته و نیاز کشور را در مناطق مختلف و در هر استانی تامین کند.

این مسئول با اشاره به وجوه مشترک همه استان‌ها باهم تاکید کرد: استان‌های کشور وجوه اختصاصی هم دارند که با توجه به آمایش استان و نیاز هر استان دانشگاه علمی ـ کاربردی باید برنامه‌ریزی کند تا پاسخگوی این تقاضاهای اختصاصی باشد و رشد علمی همراه با اشتغال به راه افتد.

وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه علمی ـ کاربردی 20 سال است که کار خود را شروع کرده است گفت: در این مدت 20 سال این دانشگاه با فراز و نشیب‌های زیادی موجه بوده و همیشه سیر تکاملی ایجاب می‌کند که در تاریخچه یک نهاد بازبینی کرد و دلایل کاستی‌ها آسیب‌شناسی شده و برای تکامل هرچه بیشتر برنامه‌ریزی‌‌های لازم صورت بپذیرد که دانشگاه علمی ـ کاربردی هم از این امر مستثنی نیست.

مشاور رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در امور مجلس گفت: تحول امری است طبیعی و نبود تحول در دنیا جزئی از نقیصه‌ها محسوب می‌شود و این تحول است که هر روز آثار جدیدی را ارائه می‌دهد و این تغییر و تحول‌ها به نوعی تغییر دادن سنگر است و یک فرد مقید به نظام هرگز نمی‌گوید من کنار رفتم بلکه تنها از پستی به پست دیگر تغییر داده شده است.


نظر شما :